Gurbet Sohbet

Chat sohbet odaları üzernde yüzlerce insan sizi bekliyor. Sizde aramıza katılıp, canlı sohbetin keyfini çıkarın.
Play Store App Store

Sohbet Girişi

* Şifreniz yoksa boş bırakın. FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Masaüstü üzerinden bağlanmak için mirc indir.

Bir Kelime Bir Sohbet - Sohbet , Muhabbet , Chat , Mobil Sohbet ,Gurbet Sohbet , Avrupa Sohbet - GurbetYeri.Org


Bir Kelime Bir Sohbet

Bir Kelime Bir Sohbet

İnternet size birçok arkadaş hatta sevgili kazandırabilir. Bir Kelime Bir Sohbet diyoruz biz. Bu tamamen sizin elinizdedir  chat odaları bunun için var. Bu sitelerde belli bir zaman geçirerek birçok insanla tanışabilir ve harika deneyimler yaşayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden insanlarla konuşmak, yeni kültürlerle tanışmak için sohbet sitelerini kullanabilirsiniz.

 

Sohbet Bir Kelime Bir Sohbet

Ancak sohbette dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar var. Kurduğunuz cümleler konuştuğunuz kişi üzerinde etki sahibi olmanızı sağlayacağı gibi, sizi itici kılabilir. Bu bakımdan cümlelerinizi iyi tartmalı ve konuştuğunuz kişi üzerinde nasıl bir etki yaratmak istediğinizi seçerek ona göre kurmalısınız. Etkileyici olmanın hiç zor olmadığından emin olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey cümleleri doğru seçmektir.

  • Etkileyici görünebilmek için yapmacıklıktan kaçınınız. Özellikle sohbet sitesine flört, birliktelik, sevgili bulmak için geliyorsanız kendinizi olmadığınız biri gibi tanıtmayınız. Bir Kelime Bir Sohbet Zira bu itici bir izlenim yaratır ve ne kadar iyi rol yaparsanız yapın bir yerden sonra anlaşılır.
  • Elbette ufak yalanlar söylenebilir ancak chat sitelerinde gerçek karakterle aranızda uçurum bulunan bir tipleme yaratmamalısınız.
  •  
  • Konuşma üslubunuzu ve cümlelerinizi amacınıza göre ayarlayınız. Örneğin sadece kafa dağıtmak ve biriyle konuşarak vakit geçirmek için chat yapıyorsanız aşırı samimi olmanız gerekmez. Ancak gündelik hayatta irtibat hâlinde olabileceğiniz arkadaşlar edinmek veya sevgili bulmak istiyorsanız samimi olmalı ve karşınızdaki kişide sizi günlük hayatta tanıma ihtiyacı yaratmalısınız. Bu son derece önemlidir.
  • Gizem yaratmak son derece önemlidir. Bir Kelime Bir Sohbet Özellikle flört için sohbet odaları içerisinde sohbetler yapıyorsanız karşıdaki kişinin sizi merak etmesini sağlamalısınız. Böylece konuşmaktan hiç sıkılmaz ve sizi günlük hayatta da tanımak ister. Elbette konuştuğunuz kişiyi yoracak ve onun sizi tanımasını zorlaştıracak şekilde davranmamanız gerekir. Ancak onun sizi merak etmesini sağlamak iletişim kurmak için iyi bir yoldur.
  •  

  • Eğer konuşacak bir şey bulamıyorsanız konuyu kapatmalısınız. Zira sadece konuşmayı devam ettirmek için bir şeyler yazmak kötü bir izlenim yaratacaktır. Böyle durumlarda konuşmanın devamlılığını sağlayıp bir dahaki için daha iyi çalışabilirsiniz. Konuşmanızın neden tükendiğini tespit ettikten sonra aynı şeylerin olmaması için yeni konular bulabilirsiniz.
  •  
  • Bir Kelime Bir Sohbet


Yazar: admin

Görüntüleme: 226 defa

Kategori: Genel, Chat Odaları, Sohbet Odaları

Yayınlanma Tarihi: 31 Ağustos 2023

1 Yorumlar
Elif

Güzel bir ortam arkadaşlık harika


Cevap bırakın

islami sohbet